20. december 2018

10. ting jeg glæder mig til (når jeg ikke længere er gravid)

10. som jeg glæder mig til igen når lille Rumle er ude

 

1. Ost! Jeg skal have det største ostebord og hygge med mig. Der findes bakterier og bløde oste som ikke er hensigtsmæssige at spise når man er gravid, så jeg har holdt mig fra disse.

2. Neglelak! Jeg elsker at pynte mig og nok har mine negle aldrig været flottere eller stærkere, men lidt farve bliver rart at komme på dem igen

3. Dufte. Jeg har slet ikke kunne være i nærheden af stærke dufte under min graviditet og har selv holdt mig langt fra den slags kemikalier. Men nu begynder jeg at savne at at have en anden end min egen duft i ny og næ.

4. At kunne bukke sig! Wow hvor er det hæmmende ikke bare at kunne bukke sig ned efter diverse tabte ting!

5. At ligge på maven! Før i tiden sov jeg altid på maven. Nu har jeg mulighed for at ligge på den ene eller den anden side og det er på ingen måde ligeså fantastisk som maven er.

6. Tøj. At gå i tøj som ikke indebærer strømpebukser. Jeg har under min graviditet haft et klædeskab med et indhold på 10 stykker tøj. Så jeg glæder mig til at opgraderer igen.

7. Barbere ben. Yep, it’s a real struggle for ikke at sige tæt på umuligt, at nå strængerne med en 39 uger struttende mave.

8. At møde Rumle. Over alt, glæder mig til at møde det her ny lille væsen.

9. At bevæge mig. Noget så simpelt som at rulle rundt i sengen efter fjernbetjeningnen.

10. At det ikke gør ondt når jeg skal ud af sengen. Hold nu op det gør nuller at komme ud af dunene med en kæmpe kugle på maven. Og når det så er en fast ting minimum tre gange om natten, glæder jeg mig til det i det mindste ikke gør ondt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *