12. februar 2019

Anbefaling: Ammepuden

BB HUG MEJeg var ret sikker allerede tidligt i min graviditet, at jeg skulle investere i en ammepude. Nok egentlig mest af egoistiske årsager, da jeg har altid sovet på maven og jeg efter at have fået mave ikke længere havde den mulighed. Derfor havde jeg en forventning om, at sådan en lang blød frækkert kunne hjælpe mig.

Jeg ledte længe efter den helt rigtige og endte med at vælge BB hug me. BB hug me er designet og udviklet af norske kiropraktorer og anbefalet af flere jordmødre. Den kan justeres i fastheden med de små gummi-sten som sidder i hver ende. Gummi-stenene er BPA-fri og derfor godkendt som bide-ring når og hvis baby engang skulle få lyst til det. Materialet inde i inderpuden er antibakterielt og forhindrer dermed udviklingen af blandt andet svampe. Ydrebetrækket er lavet af det blødeste bambus-stof og er selvfølgelig OEKO-TEX-certificeret. En fed design feature er også at man kan mixe og matche med farverne på gummistenene og betrækket og det er om noget, en kreativ sjæl som mig kan lide.
Det ska dog siges jeg selv er for prisbevidst når det handler om tekstiler (læs:nærig) til at betale 400kr for et ekstra betræk, så istedet købte jeg 2 meter viscose/elastan (94%/6%) til 159,- og syede to stk. selv. Eftersom betrækket bare er to lange  rør, er det rimeligt simpelt for selv den mest dovne eller (u)uddannede syerske.

Puden er 1,5 meter lang og har en omkreds på ca. 63 cm. Vægten på puden, betrækket og siliconeringene er omkring. 1,5 kg. Vaskeanvisning: Betrækket kan vaskes i vaskemaskine (40C). Puden med EPS-kugler kan håndvaskes. Silikoneringene kan kogevaskes eller vaskes i vaskemaskine.

BB hug me

Det eneste minus er at “BB hug me” er en dyr fornøjelse. Den koster 1399,- i udsalg, dog fandt jeg min til 1099,- hos pixizoo.dk. Det skal dog siges at have været hver en krone værd og det eneste jeg fortryder, er ikke at have købt den før. BB hug me er derudover ikke rejsevenlig, men om jeg ser det som et minus, ved jeg nu ikke, da den trods sin størrelse, har den fulgt mig næsten alle steder jeg er taget hen. Jeg havde den sågar med til Hamborg, på vores Babymoon.  Der følger en taske med til puden som gør den lettere at transportere.BB hug me

BB hug me blev også min bedste ven på hospitalet og gav mig den hjemmefra-følelse som man ellers så desperat mangler i sin lille hospitalscelle efter fødslen, den var rar at lærer at amme på og med, med det samme.
Når du så kommer hjem fra hospitalet, ødelagt og øm overalt, bliver den endnu engang din aller-bedste ven. Den dag idag bruger jeg den hver eneste nat til at sove med, jeg bruger den som afskærmning for Rumle, som en beskyttende “væg” mellem ham og far, når han ligger imellem os og sover.
Og så det åbentlyse, jeg bruger den selvfølgelig også til at amme på. Den er fantastisk at sidde med i sofaen, på køkkenstolen  eller i sengen. Den er god til de forskellige ammestillinger, især hvis man ønsker at bruge tvillingestilllingen. Den er perfekt som babynest og den er også god til at træne baby’s nakke på.

Med i mine overvejelser var også den kæmpe fossflakes Comfort-U pude og jeg erkender gerne at min kæmpe gravide krop, de sidste par gravidemåneder, ville have ønsket jeg havde købt den. Men efter endt graviditet ville jeg simpelthen ikke have haft den fjerneste anelse om hvad jeg skulle stille op med den.

Der findes et utalt af puder derude og der er helt sikker en til enhver smag og pengepung. BB hug me er 100% min smag og jeg har ikke et sekund fortrudt at have købt den.
Jeg elsker den og jeg kan ikke forstille mig et liv uden den. Så, de varmeste anbefalinger herfra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *