16. september 2019

Baby Musthaves – Babyudstyr

Baby Musthaves – babyudstyr

Der er uden tvivl nogen ting som man bør og skal eje, det sekund baby melder sin ankomst. Det her er ikke en liste over dem, men derimod en liste over de ting jeg under ingen omstændigheder har lyst til at undværer.

Okay venner, mine baby musthaves, her kommer de:

baby musthaves

bedste babyudstyr

 

baby musthaves

1234567891011121314151617181920

 

Baby-care:
Olivy er nok det mest geniale babyprodukt jeg har. Det kan bruges istedet for vådservietter, sågar istedet for vand og fjerner alt snavs. Vi har så og sige aldrig haft en rød numse.

Babysitter:
Jeg sværger en baby sover som en drøm i Nuna Leaf. Den svajer helt perfekt som et blad i vinden. Rumle tog nogle af sine længste middagslurer i denne lille drøm. Derudover kan den bruges helt op til 50kg.

Cybex Priam Combivogn:
Kører som en drøm og opfylder alle behov vi har haft indtil videre. Hele ideen med at alle dele passer i samme stel er genialt! Husk at læse min anmeldelse af Cybex Priam Barnevogns-delen her.

Baby Alarm:
Signalet på Phillips baby alarmen er superklart med ingen ingen støj på linien. Den har talk-back funktions som jeg altid har synes var sindssygt rart. Jeg er godt klar over baby ikke er med på mor taler igennem en alarm, men det har givet mig lidt ro jeg kunne berolige Rumle om jeg var på vej.

Bibs Sutter:
Jeg har aldrig selv brugt sut og var virkelig i tvivl om Rumle skulle have en. Men den dag idag er jeg lykke lig for at kunne give ham en sut når han er ked af det og Bibs sutter er både smukke, kære og formet som et bryst så baby ikke bliver “sutte-forvirret”.

Madmaskine:
Okay Nutribaby fra Babymoov er genial. Den damper maden så alle mineraler og vitaminer er bibeholdt. Den sterilisere flasker. Den opvarmer babymad på glas til den korrekte temperatur. Den defroster. Den blender og meget meget mere. Jeg elsker min Nutribaby!

Næsesuger:
Før eller siden rammer en lille forkølelser altid vores små guldklumper og der er Nose Frida vældig rar at have i nærheden. Uden en næsesuger bliver natten med en tilstoppet babynæse meget lang (og oprejst).

Brystpumpen:
Jeg købte den allerede inden Rumle kom til verdenen. En dobbelt brystpumpe. Flere mente jeg var fjollet og at jeg ikke fik brug for den. Men det gjorde jeg. Min mælkeproduktion var lav og Meldela Frestyle hjalp mig til at holde gang i produktionen.

Sutteflasker:
De fleste håber på at deres lille monster går efter brystet og kan og har lyst til at blive ammet, men for nogle kan det bare ikke lade sig gøre og derfor kan det være rart at have en sutteflaske i baghånden. Jeg har været glad for flaskerne fra Mininor da de minder om en brystvorte og sikre Rumle ikke bliver “sutte-forvirret”.

Blød babylift:
Jeg købte Najell’s sleep carrier inden en rejse. Og hvor er jeg glad for det. Liften er nem at transportere. Kan bruges som et legetæppe og kan sågar på-spændes en sele så man kan bruge kroppen til at vugge den lille med. Genial.

Indlægget indeholder reklamelinks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *