14. december 2018

Test på dyr? NEJ TAK!

 

dyreforsøg

Det har altid været en kernesag for mig at beskytte dyrene i vores verden og tale deres sag.
Jeg er ikke vegetar, men jeg går højt op i dyrevelfærden i de fødevarer som jeg nu engang køber.
Her vil jeg hellere undværer end gå på kompromis. En af de blind spots som jeg oplever jeg selv løber ind i, er dyreforsøg på skønhedsprodukter og især make up!
Sikke en jungle!
Jeg er ikke hellig, men jeg forsøger at have mere fokus på dette, da jeg mener det er komplet unødvendigt at udsætte andre levende væsner for smerte, blot for jeg kan føle mig smuk. Jeg har på det seneste forsøgt at dykke mere ned i hvilke brands som gør hvad og har i min søgen fundet ud af, at der er forskel på cruelty free og vegansk make-up. Mærkerene behøver nemlig ikke være begge dele. Det bedste er selvfølgelig at finde mærker som opfylder begge krav, men det i sig selv kan være svært.

Jeg har fundet frem til tre mærker, som har de værdier jeg ønsker at støtte og i fremtiden vil bruge mine penge på.

ELF COSMETICS:

E.L.F er et budget venligt brand som er blevet verdens kendt blandt skønheds vloggers og make-up artister. De laver ikke kun cruelty-free men også veganske produkter. Der er et par enkelte sorte får i deres linie, herunder hudpleje og børster, så tjek det enkelte produkt hvis du ønsker din make-up vegansk.

INIKA:

Inika er vegansk og cruelty free.Mærket er i den dyre ende, men er også et kvalitetsprodukt på højt niveau. Inika er lavet på rene produkter og hører under det australske mærke Aussie.

Bell cosmetics:

Vegansk, curelty free og allergi venlig. Jeg kan ikke få nok af dette brand.

Jeg har netop bestilt en håndfuld af produkter som jeg gælder mig til at teste i fremtiden:

cruelty free make-up

Vegansk & Cruelty free make-up

1. E.L.F Mad for Matte Eyeshadow Palette hvem har ikke brug for et godt sæt basis brune nuancer til at fremhæve øjnene. Jeg bruger primært naturlige øjnskyggefarver, da det får mine blå øjne til at se ekstra blå ud.

2. E.L.F Gotta Glow Lip Tint Perfect Pink denne innovative Lip Tint reagerer med dine læbers kemi og giver en personlig nuance af pink! Sådan magi må jeg prøve of jeg elsker pink. Derudover er den gelbaserede farve tilsat Shea Butter, der fugter og plejer.

3. Jeg farver mine øjenbryn i ny og næ og holder dem ellers så naturlige som muligt. Men en mascare til at fiksere hårene er guld værd.  E.L.F Clear Brow & Lash Mascara Crystal er uden parfume.

4. Den fugtgivende duo med bronzepudder og rouge skulle give huden en strålende glans takket være den bløde farve, som er tilsat destilleret vand og E-vitamin. Den hedder E.L.F Aqua Beauty Blush & Bronzer.

5. Jeg har en svaghed for BB creme.
Jeg bryder mig ikke om at have tung foundation på min hud.
Derfor skal E.L.F BB Cream SPF 20 testest.

6. Inika Long Lash Vegan Mascara er baseret på 100% plante baseret ingredienser.

7. Bell HYPOAllergenic INTENSE Colour PENCIL Moisturising Lipstick er og bliver min yndlings  læbepen. Den fugter og er sindsygt smuk, derudover er den langtidsholdbar.

8. Man kan ikke andet end at elske Bell Hypoallergenic Long & Volume mascara. Den forlænger vipperne og virker meget naturlig og let. Dog har jeg ikke set det  blive solgt andre steder end hos min kosmetolog.  Man kan dog få fat i det på Amazon i England.

2 svar til “Test på dyr? NEJ TAK!”

  1. […] GOTTA GLOW LIP TINT PERFECT PINK: Som nævnt i mit tidligere indlæg om cruelty-free make-up, skulle denne innovative lip tinter reagerer med dine læbernes kemi og […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *