1. december 2018

Babymoon pt. 2 / Hamborg

Hamborg

Hvert år, de seneste 6 år har Simon og jeg rejst til Hamborg for at komme i julestemning. Hamborg er af de mest hyggelige byer og bedre endnu, så ligger den kun 3 timer væk!
I år var en smule anderledes eftersom jeg er 35 uger gravid, men vi var selvfølgelig begge af den overbevisning at det intet problem ville være at opretholde vores kære juletradition.

Spiecherstadt//hafencity Hamborg

Vi boede på Ameron Hotel – Spicherstadt.
Havne-området er vores ynglings at bo i.
Det er indbegrebet af den charme som opstår når nyt og gammelt mødes.
I år var ganske særlig så vi havde inlogeret os i suiten, som har en fantastisk udsigt og den fedeste indretning.
Personligt elsker jeg alt som lugter af art-deco og 1920’erne og det må dette hotel siges at gøre.

Art Deco hotelværelse

Julemarket i Hamborg står upåklageligt i sin pagt hvert år og man finder sjælendt den stemning som findes her blandt alle slags nationaliteter som mødes over en kop Glühewein. I år måtte jeg nøjes med en Apfelpunch og heisse chokolade.
Vi går altid rundt og små spiser af alt hvad de forskellige boder har at byde på. Det er en super hyggelig måde at indtage sin aftensmad på.

Hamborg julemarked

Julemarked Hamborg & madboderne

julelys

Hamborg julemarked 2018

Lørdag stod på shopping.
Hamborg er en dejlig shopping by og Neuerwall er et sindssygt smukt distrikt at vandre rundt i. Der er ingen tvivl om at det er hård kost med 12 kilo ekstra på kroppen og mit bækken begyndte også at brokke sig. Så vi blev nødsaget til at holde en masse hvil, hvor vi nu ellers kunne finde en stol at få placere mig i. Set i bakspejlet, vil jeg ikke anbefale man i ug 35 går så meget som jeg endte med at gøre. En dag ekstra havde været godt, det havde betydet jeg kunne tage det en smule mere med ro.

Ingen tur til Hamborg uden et smut forbi Reeperbahn. Julemarkedet på Repperbahn er lidt for sig selv. Men det står utvivlsomt i al sin pagt med den mest kitch oppyntning man længe har set. Her er clubstemning og psycodellic christmas.

Vi kom til Hamborg og hjem igen uden baby Rumle kom ud.
Så alt i alt var det en fantastisk tur, som vi helt sikkert tager igen næste år
– denne gang med Rumle på armen.

4 svar til “Babymoon pt. 2 / Hamborg”

  1. Simon Clemen Mølby Nielsen siger:

    Hamburg er fantastisk i julen!!

  2. […] alene sammen, det er virkelig det værd. Dog blev det ikke vores eneste babymoon. Simon og jeg tog babymoon pt. 2 i Hamborg i […]

  3. […] den fulgt mig næsten alle steder jeg er taget hen. Jeg havde den sågar med til Hamborg, på vores Babymoon.  Der følger en taske med til puden som gør den lettere at […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *