14. august 2019

Pakkeliste – Bilferie med baby

Pakkeliste – Bilferie med baby

Pakkeliste:

Jeg gik med livrem og seler på baby-mad fronten. Jeg havde b.la. læst på trine kjærs side at det var umuligt at opdrive parfumefri vådservietter i Italien, så dem pakkede jeg 5 pakker af til 12 dage. Men hey, vi brugte næsten alle. Vi endte med at have brug for mindre babytøj end forventet men… better safe than sorry.

pakkeliste_babymad_packinglist_

Til turen derned og hjem havde jeg pakke det samme i to separate tasker. Babygrød & smoothies havde jeg to af hver med til hverdag og hver morgen lavede vi ny øllebrød i termobeholderen. Jeg havde en klar forventning om jeg ville lave mad til Rumle dernede men endte med at give ham primært glasmad hjemmefra. Jeg havde pakket 25 stk forskellige glasmad, smoothies og grød hjemmefra. En enkelt gang lavede vi kartoffel, gulerodsmos dernede men det blev simpelthen for besværligt i længden. Så alt i alt var jeg lykkelig for at have pakket så meget babymad hjemmefra. Vi havde 2 pakker bleer. Pak endelig for meget. Det kommer du ikke til at fortryde.

Tøj, tøj og atter tøj. Jeg havde åndssvagt meget tøj med. Men igen, jeg aner ikke om jeg kunne/ville vaske. Så vaskemiddel havde jeg selvfølgelig også med.

Næste uge ligger jeg et indlæg op om de allervigtigste travel essentials, udover mad & bleer selvfølgelig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *